България отново е във фокуса на руските медии. От една

...
 България отново е във фокуса на руските медии. От една
Коментари Харесай

В Русия: Възхитени от Иван Кръстев, изумени от Радев

 

България още веднъж е във фокуса на съветските медии. От една страна, с проваленото присъединяване на президента Румен Радев в конференцията „ Три морета “ в Естония, въпреки това – с дейното присъединяване на политолога Иван Кръстев на конгрес в Москва.

Медиите в Русия отразява в детайли прекъснатата аудиенция на Радев в Талин поради това, че по-рано е бил в контакт със инфектиран от ковид. Сайтовете подчертават, че това известие не е получено от преслужбата на българския президент, а от офиса на президента на Естония. Разказва се в детайли по какъв начин откакто това е станало известно на всички участници в конференцията, българският президент не е участвал на официалвата вечерята, останал е изолиран в хотел, а във вторник вместо на откриването на самодейността, е отлетял за София.

Много по-ласкаво е отразено присъединяване в интернационалната конференция „ Валдай “ на политолога Иван Кръстев, който особено дойде в Москва за форума.

В пандемията най-добре се оправиха страните, които се ръководят от дами, съобщи ръководителят на Центъра за демократични тактики, който бе показан и като теоретичен помощник във Виенския институт за филантропични науки.

Жените не възприемат пандемията като война и употребяват напълно различен език за решение на проблемите. Мъжете, от своя страна, приказват за вируса като за зложелател, който е нужно да бъде надвит: само че това не оказва помощ за битка с инфекцията, съобщи Кръстев, представен от РИА Новости.

 „ Валдай “ е проправителствен конгрес, основан от Министерството на образованието и Министерството на външните работи, Висшата школа по стопанска система и именития МГИМО. На конференциите всяка година се канят интернационалните посетители, а през днешния ден Кръстев бе в компанията на монголски народен представител, индийски медиен специалист и  зам. ректор на Висшата школа.

Веднага след изявлението на Кръстев тирада произнесе министър председателят на Русия Михаил Мишустин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР